Utmana Interoute i kampen mot cancer

Utmana Interoute i kampen mot cancer

Kampen mot cancer pågår varje dag och inför julen 2013 utmanar vi på Interoute Sweden våra kollegor i branschen och alla andra som vill bidra till kampen mot cancer och stötta cancerforskningen.

Den 1 november startade Interoute två insamlingar till stöd för cancerforskningen. Initiativet togs vid Interoutes kontor i Göteborg i form av en intern mustaschkamp. Utmaningen var att männen skulle odla de finaste mustascherna i syfte att få så många som möjligt att bidra med pengar till Cancerfonden.  Det tog inte lång tid förrän alla Interoutes svenska kontor var engagerade.

Resultatet blev två insamlingar, båda med samma syfte. Namnen på insamlingarna, Mustache as a Service (MaaS) och Hosted Mustache Services, anspelar på Interoutes
tjänsteportfölj.

Initiativet spred sig väldigt snabbt internt och inom en timma hade vi startat två insamlingar på cancerfonden.se i syfte att samla in så mycket pengar som möjligt fram till jul.

Insamlingen Mustache as a Service (MaaS) drivs av Interoutes manliga medarbetare och Hosted Mustache Services av de kvinnliga. Men varje enskild bidragsgivare väljer förstås själv vilken av de båda insamlingarna som pengarna ska skänkas genom.

Tanken är att insamlingarna ska spegla oss som företag och vara lite av en inbördes tävling mellan de båda. Men vi vill också trigga andra aktörer i branschen att starta egna insamlingar, så att vi tillsammans kan hjälpas åt att få in ännu mer pengar till cancerforskningen.

Jag utmanar nu därför kollegorna i branschen att följa efter med egna insamlingar i kampen mot cancer. Det återstår att se om de vågar anta utmaningen?!

Hjälp oss att stötta cancerforskningen genom att lämna ditt bidrag idag!

Det här inlägget postades i Video as a Service och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s